Tai Wo Plaza

Conveniently connected to the Tai Wo MTR station, Tai Wo Plaza has brought much more convenience to nearby residents after renovation. The revamped atrium escalators are bathed in natural light, creating an uplifting experience, and the enlivened retail facility delivers a significantly improved business environment for tenants as well as an enhanced shopping experience.
 
Key work scope:
Converted an anchor shop into smaller shops and food and beverage outlets
Transformed balcony corridors into air-conditioned shopping areas
Refurbished the west wing atrium
Repartitioned the layout to create more shops
Upgraded interior and overall appearance
Refurbished the corridor between the plaza’s west and east wings
 
 
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
 
Euromoney Real Estate Awards 2013 Best Investment Manager in Hong Kong 2015 Institutional Investor Most Honored Company in Hong Kong 2015 The Asset Triple A Awards Property Investor of the Year DJSI Asia Pacific FTSE4Good GRESB Green Star 2014 Hong Kong Awards for Industries: Customer Service Grand Award Web Accessibility Recognition Scheme